Trouwpakken in Rotterdam

Uw eigen gepersonaliseerd trouwpak

Een trouwpak van London City Club in Rotterdam is iets speciaals. Wij vinden een trouwpak een klasse apart en wij zullen met de grootste zorg bewerkstelligen dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op uw trouwdag. Perfect matchend met de bruid, want naast een mooie bruid hoort natuurlijk een goedgeklede bruidegom. De London City Club is helemaal gespecialiseerd in gepersonaliseerde  trouwpakken. Deze trouwpakken worden voor u en door u samen met onze deskundige adviseurs samengesteld en speciaal voor u gemaakt.
 
Om de perfecte match met de bruid te krijgen beginnen we als basis met een stukje stof van de bruidsjurk (staaltje), om vanuit daar uw hand te pakken en u te begeleiden tot een 100% aan uw wensen voldaan, perfect zittend gepersonaliseerd trouwpak.
 
U kunt kiezen uit de meeste uiteenlopende exclusieve stoffen, van effen tot grote ruiten en van wol tot linnen of katoen. U bepaald zelf het model, 2- of 3-delig, de knoopssluiting, het type rever en zakken. Een binnenvoering stof/kleur met contrast binnenzakken, matchend met de trouwjurk en misschien thema’s (kleuren) voor die dag. Kleuren van knoopsgaten die verschillend van kleur kunnen zijn voor de sluiting- en mouwknoopsgaten en het knoopsgat op het rever, weer een matchende knipoog naar de bruid. Kiest u voor de “Finishing touch”, een monogram aan de binnenkant van het jasje met de trouwdatum of een monogram onder de kraag aan de achterzijde, met als doel de kersverse bruid te laten blozen bij het fotomoment als u de kraag omhoog zet en daarop staat, I LOVE YOU. Maar het kan natuurlijk ook allebei of helemaal anders.
 
Alles is door u zelf te kiezen en samen te stellen.
 
Door uw trouwpak te completeren met een shirt en das in de kleur van de bruidsjurk, of misschien een andere thema kleur, is de perfecte match gemaakt.

Ook uw shirt kunt u bij ons personaliseren en met contrasten en verschillende kleuren knopen en knoopsgaten naadloos laten aansluiten bij uw trouwpak
 
U zult op de trouwfoto’s een eenheid zijn, een man en een vrouw samen, perfect op elkaar afgestemd.
 
-  Onze gepersonaliseerde trouwpakken beginnen bij € 479,- oplopend tot € 999,-
-  Onze gepersonaliseerde shirts beginnnen bij € 119.90
 
Graag vertellen wij u dit verhaal nogmaals persoonlijk, nog uitgebreider en gevisualiseerd in de winkel.
 
Voor een vrijblijvende afspraak belt u naar London City Club Rotterdam: 010-4117930 of mailt u naar info@londoncityclub.nl