Collectie Dames

Business
 
Met de blazers en blouses van Salon the Femme en het Italiaanse Seventy kan de moderne zakenvrouw zich representatief kleden zonder haar identiteit te verliezen. Deze eigentijdse blazers en blouses zijn te herkennen aan de uitgewerkte details en mooie pasvormen. Door de blazers te combineren met de blouses die bekend staan om de mooie boorden en verfijnde stoffen ziet u er onmiskenbaar uit.
Maar ook met de businessline van Hugo Boss Woman (Black en Red label) ziet u er elke dag uitdagend en zelfverzekerd uit.
 
Casual
 
Naast de internationale topmerken kunt u bij London City Club ook terecht voor mode van Nederlandse bodem! Penn & Ink die zijn oorsprong vindt in America maar nu in Nederlandse handen is, maar ook Josephine Amsterdam zijn beide oer-Hollands en te herkennen aan het gebruik van mooie materialen en natuurlijke kleuren. Voor een stoere look combineert u de mooie blouses van deze merken met de chino's van Mason's of de jeans van Levi's en Wangler.
 
Laat het voorjaar maar komen want met de light weight jasjes van Save the Duck en Parajumpers kunt u aankomend seizoen met gemak aan.